Skip to content

Does Coffee Cause Acid Reflux? (Everything You Need to Know)

För många av oss är kaffe det enda som får oss ur sängen på morgonen. Du kanske har märkt en ökad mängd halsbränna eller obehag i matstrupen efter att ha druckit ditt morgonkaffe, och du kanske undrar varför det är så. Detta beror på den höga syra och koffeinnivån i de flesta kaffebönor. Det är också viktigt att notera att vissa människor är mer mottagliga för syra reflux baserat på surheten i livsmedel de regelbundet konsumerar eller om de har ett underliggande tillstånd som GERD. I resten av den här artikeln, jag kommer att täcka varför kaffe kan orsaka syra reflux, hur har GERD kommer att påverka din kaffe tolerans, sätt att bekämpa problemet, och vad långsiktiga effekter kan obehandlad syra reflux orsakar. Därför, om du vill lära sig lite mer om vad din morgon kopp kaffe kan göra för din kropp, se till att hålla sig runt. Varför kaffe kan orsaka syror. Den främsta anledningen till att kaffe är så vanligtvis kopplat som en utlösande faktor för sura uppstötningar är att koffeininnehållet i några av de mest använda bönorna kan öka syraproduktionen i magen samtidigt som de slappnar av i matstrupen, vilket resulterar i symtom på sura uppstötningar. Detta verkar bero på att vissa människor är mer mottagliga för koffein och kaffens syra än andra. Koffeinet i kaffet kan orsaka musklerna runt matstrupen att slappna av, vilket gör att den ökade syran från bönorna kan fly ur magen lättare. Dessutom finns det några livsmedel och andra faktorer som kan öka en persons syra i kroppen, vilket kan göra dem mer känsliga för kaffe. Greasy or fried foods Read More 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *